понеділок, 07 січня 2019 15:21

В управлінні СБУ шукали вибухівку

В управлінні СБУ шукали вибухівку
Повідомили про замінування управління СБУ у Львові. Фото: iPress.ua

У Львові в ніч на 7 січня після анонімного повідомлення про замінування управління Служби безпеки України була проведена перевірка будівлі спецслужби і прилеглої території.

Як повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, повідомлення про закладену вибухівку отримали о 22.50 в Головному управлінні поліції в Києві.

Невідомий заявив про закладення вибухового пристрою з хімічним детонатором, нібито запрограмованим на вибух через дві години, в приміщенні управління СБУ у Львівській області. При цьому ніяких вимог не висунув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі супермаркетів "Сільпо" небезпечна НП: закрили всі магазини

На місці події працювали підрозділи сил цивільного захисту області та міста Львова. Евакуація з будівлі не проводилася. 7 січня, о 1.25, обстеження приміщень управління та прилеглої території було завершено, але вибухівки не виявили.

В даний час ведеться пошук аноніма, який залишив неправдиве повідомлення про мінування.

Столичну станцію метро "Либідська" закрито для пасажирів на вхід та вихід. Про це 23 грудня повідомили у КП "Київський метрополітен".

Зараз ви читаєте новину «В управлінні СБУ шукали вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі