субота, 23 квітня 2016 13:35

У Миколаєві замість логістичного центру будують гаражі

На розі вулиць Потьомкінська і 1-а Слобідська у Миколаєві замість логістичного центру будують 17 гаражів. Напередодні міський голова Олександр Сенкевич відвідав будівництво і дав розпорядження знести гаражі, повідомляє сайт "Інше-ТВ".

- Виходить бюджетні гроші витрачаються на гаражі, замість того, щоб ремонтувати дороги, робити тротуари і покращувати життя городян, - сказав Сенкевич.

Місце незаконного будівництва відвідав разом із заступником начальника ГУ Нацполіціі України в Миколаївській області Артуром Гаспаровим.

- Щодня від жителів будинків в поліцію надходить не менше трьох звернень, які скаржаться на будівництво, але це не зупиняє працівників - вони знову продовжують працювати після того, як поліцейські їдуть. Раніше була декларація на початок будівельних робіт, але потім ДАБІ її анулювала, - повідомив Гаспаров.

Читайте також: Суд визнав незаконним будівництво офісного центру в буферній зоні "Софії Київської"

Будівництво ведеться на газопроводі високого тиску. Дане питання піднімалося на одному з пленарних засідань 4-й сесії міськради, коли на цьому місці планувалося будівництво логістичного центру.

Нагадаємо, вчора біля виходу зі станції метро "Олімпійська" в центрі столиці почали будувати ресторан. Територію біля двох виходів огородили парканом. На паспорті об'єкта вказали, що зводять тимчасову сезонну споруду, площею 250 кв м., але на фотографії зобразили ресторан.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві замість логістичного центру будують гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі