вівторок, 22 липня 2014 23:23

У львівський супермаркет бойкотувальники російських товарів випустили мишей
5

Фото: Надане Страмиком Ігорем

22 липня у львівський супермаркет "Арсен" активісти Економічного бойкотного руху випустили кілька десятків сірих мишей на знак протесту проти продажу російських товарів.

Саме в цьому супермаркеті наліпок про російські товари на продукції не було. Бойкот російських товарів у Львові прийняли на офіційному рівні – зобов'язали маркувати продукцію прапором країни-окупанта та позначкою "Товари з Російської Федерації".

"Російські товари можуть їсти тільки миші. Якщо пройде час і нічого не зміниться, ми будемо сюди запускати ще пацюків. Ми хочемо досягти того, щоб українці та львів'яни зокрема не купували товар, який вартий хіба що мишей", – сказав координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик.

У супермаркеті кажуть, що російські товари у супермаркеті обов'язково маркуватимуть спеціальними стандартними наклейками. А на бойкотувальників поскаржаться у міліцію.

Активісти кажуть, що працівники супермаркету самі ловили гризунів попід полицями із товарами. Продавці та покупці були дуже здивовані такою живністю у магазині.

Зараз ви читаєте новину «У львівський супермаркет бойкотувальники російських товарів випустили мишей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі