середа, 15 червня 2016 14:25

До Харкова гелікоптерами доставили 17 поранених бійців

До Харкова гелікоптерами доставили 17 поранених бійців

Протягом минулої доби з Донбасу до харківського військового шпиталю гелікоптерами доставили 17 поранених бійців.

Про це повідомляють на сторінці Facebook волонтери громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків", котрі опікуються бійцями у шпиталі.

У повідомленні відзначається, що цього разу поранені прибули з Новотроїцького (Волноваський район, Донецька область).

"На 18.00 вчора надійшло 17 осіб. Хлопці з Новотроїцького, бідолахи всі брудні, голодні приїхали", - написали волонтери.

Вони зазначають, що прибуття нових гелікоптерів до Харкова було зафіксоване також пізно увечері: "десь іще о 22.30 "вертушки" літали".

При цьому, волонтери стурбовані зростанням кількості поранених, які прибувають до харківського шпиталю останнім часом: "згадався 2015 рік одразу, коли по 195 осіб на день надходило. Дуже схоже".

Водночас, вони не втрачають оптимізму і сподіваються на допомогу харків'ян.

"Нічого ... відновимо і одягнемо, і нагодуємо, і вимиємо, і вилікуємо разом з вашою допомогою, друзі. Правильно?", - пишуть волонтери.

Вони звертаються про термінову допомогу пораненим захисникам, публікуючи перелік необхідного.

За офіційними повідомленнями, минулої доби, особливо увечері, значно зросла кількість випадків відкриття вогню та інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування. У середу вранці, 15 червня, речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко поінформував про втрати ЗСУ: 2 загиблих, 7 поранених.

Зараз ви читаєте новину «До Харкова гелікоптерами доставили 17 поранених бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі