середа, 28 лютого 2018 14:45

У міськраді повідомили, що робитимуть зі страйком перевізників

У міськраді повідомили, що робитимуть зі страйком перевізників
Міська влада та перевізники не змогли домовитись. Фото: Zmi.ck.uа.

Сьогодні Черкаська міськрада і перевізники домовлялись щодо подальшої роботи. Ситуацію мають вирішити до кінця тижня, інакше перевізники припинять рух маршруток містом.

Секретар Черкаської міської ради Ярослав Нищик повідомив про хід перемовин на своїй сторінці у Facebook.

"Позиція перевізників: 5 гривень тариф - вже сьогодні, а вони готові пообіцяти, що розглянуть наші пропозиції. В іншому випадку обслуговують містян лише до кінця тижня. Нас така позиція підприємців не влаштовує. Чекаємо, чи переможе здоровий глузд перевізників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспортний колапс: у Черкасах страйкують автобусні перевізники

Міська влада вимагала покращення якості облуговування: встановлення відеореєстраторів, автоматичного оголошення зупинок, дотримання графіку перевезень та прозорість процедур оплати.

На сайті міської ради підтримали петицію із пропозицією розірвати договори із перевізниками, які зняли з маршрутів автобуси. З такими, як "Чарз-Авто" і ПАТ Черкаське АТП 17127. Виконавчий комітет вивчає можливість розірвання договорів. Виявилось, що тільки ці два перевізники мають договори з міською владою.

Підприємці не коментують ситуацію.

27 лютого в Черкасах страйкували автобусні перевізники через відмову міської влади піднімати вартість проїзду до 5 грн. Люди в снігопад чекали по 30-40 хв. на зупинках. У місті їздили тільки тролейбуси. Маршрутки, які півдня не їздили містом, почали возити людей після 15:00.

Зараз ви читаєте новину «У міськраді повідомили, що робитимуть зі страйком перевізників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі