пʼятниця, 29 вересня 2017 03:28

"Укрзалізниця" запускає новий потяг

"Укрзалізниця" запускає новий потяг
Запустять новий нічний експрес. Фото: vcrti.com.ua

Зі Львова до Одеси запустять ще один нічний експрес. Його сформують із нових купейних вагонів, які цього року виготовляє для "Укрзалізниці" "Крюківський вагонобудівний завод", Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Вагони мають вдосконалені конструкції, адже в технічному завданні на виготовлення рухомого складу ми враховуємо побажання пасажирів. З таких вагонів сформуємо новий потяг Одеса – Львів, оскільки це популярний туристичний напрямок, на який зростає попит", – розповідає в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали "космічну" зарплату нового керівника Укрзалізниці

Коли саме запустять новий потяг – наразі невідомо. Крюківський завод передав в експлуатацію "Укрзалізниці" 9 вагонів із 38 запланованих до кінця року. Згідно з повідомленням компанії, частина з них вже використовується в складі потягів на Трускавець, Ужгород та Новоолексіївку.

"Укрзалізниця" повернула поїздам №106 / 106 і №91 / 92 статус "нічний швидкий", знизивши вартість проїзду з Києва до Одеси та Львова "за багаточисленими зверненнями громадян".

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" запускає новий потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі