четвер, 21 травня 2015 16:40

У Вінниці запрацює 28 пришкільних таборів

У Вінниці запрацює 28 пришкільних таборів

У Вінниці ще тиждень проходитиме запис у пришкільні табори. Записатись можна у школі, де навчається дитина, але табори будуть організовані не в усіх школах міста. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли в міській раді.

"Цього року запрацює 28 пришкільних табори. Там плануємо оздоровити 4900 дітей. Вони не лише відпочинуть, а й побувають на екскурсіях та отримають нові знання, - каже начальник відділу виховання та позашкільної роботи Ірина Кравець. - Також цього року заплановані спеціалізовані мовні табори. Вони пройдуть на базах шкіл №1 та №25, англомовні загони будуть в школах №23, №30, а в 12 школі будуть спілкуватися польською мовою"

Табори почнуть працювати з 3 червня і закінчать роботу з 19 червня. Для дітей вони будуть безкоштовними.

"Заплановані безкоштовні екскурсії в аквапарк та "Дитячу планету", будуть екскурсії, флеш- моби та конкурси. 210 дітей відпочинуть у таборі "Бригантина" в Скадовську. Серед них 4 діток тих, які втратили батьків в АТО. Призери всеукраїнських олімпіад поїдуть відпочивати в обласний табір "Колос".

Оформлення в стаціонарні табори області ще не почалося. Скільки їх працюватиме, також невідомо. В середньому день перебування дитини обійдеться в 176 гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці запрацює 28 пришкільних таборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі