середа, 30 грудня 2015 18:43

У Вінниці поховали начальника міської поліції
5

Фото: Олександр Гандзій

В селі Пирогово під Вінницею поховали начальника Вінницького відділу поліції Юрія Куцого. Протягом трьох годин у концертному залі "Плеяда" проходило прощання із головним правоохоронцем обласного центру, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У поховальній церемонії взяли участь керівники міста і області, Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, народні депутати.

"Для мене це особиста втрата і трагедія, ми дружили більше 20 років. Шкода, що я не зміг його врятувати. Юра був світлою людиною і гарним другом. Буду надалі підтримувати його сім'ю, як зможу", - сказав Гройсман.

Панахиду за покійним відправив Mитрополит Вінницький і Барський Симеон.

"Мені довелось попрацювати з Юрієм у дуже важкі часи наведення порядку в місті, над ліквідацією стихійної торгівлі, захистом від рейдерських захоплень. Був дуже набайдужим до життя людей. Все пропускав через своє серце і був дуже скромний. Коли я сьогодні побачив всі його нагороди, то був вражений. Він їх не носив тому що найбільшою відзнакою вважав повагу і шану з боку людей", - поділився заступник міського голови Андрій Рева.

"Юрій Іванович почав керувати міліцією, коли я почав займатися політичною діяльністю. Часто опинялися по різні сторони барикад, але мені в ньому подобалась чесність і порядність. Ніколи не провокував і гідно захищав честь мундира", - розповів депутат міської ради Володимир Базилюк.

Нагадаємо, серце Юрія Куцого зупинилось внаслідок ускладнень від запалення легень. У нього залишились батьки, дружина та 20-річний син.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці поховали начальника міської поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі