середа, 16 травня 2018 17:17

У першому кварталі 2018-го одеські платники податків отримали 57 тисяч адмінпослуг - Гліб Мілютін

У першому кварталі 2018-го одеські платники податків отримали 57 тисяч адмінпослуг - Гліб Мілютін
Жителі Одеської області стали частіше звертатися до фахівців фіскальної служби регіону.

Одеським платникам податків намагаються створювати максимально комфортні умови для отримання адміністративних послуг.

У першому кварталі 2018 року 23 стаціонарних центри і Мобільний центр обслуговування платників податків Головного управління ДФС в Одеській області надали майже 57 000 адміністративних послуг. Про це розповів начальник Головного управління ДФС в Одеській області Гліб Мілютін.

"Створення зручних умов для отримання громадянами адміністративних послуг та кваліфікованої консультації з питань податкового законодавства - це один з провідних напрямків діяльності фіскальної служби Одеської області", - зазначив Гліб Мілютін.

За його словами, жителі Одеської області стали частіше звертатися до фахівців фіскальної служби регіону для отримання картки платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

З початку року Центрами обслуговування платників податків Одеської області надано 17 650 таких послуг, на 640 більше, ніж у минулому році.

Також громадяни запитували послуги з отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених і утриманих доходів (12 800) та надання виписки з реєстру платників єдиного податку (майже 6 200).

Платники податків відзначають оперативність, з якою вони зможуть отримувати необхідні адміністративні послуги. Наприклад, жителька Малиновського району Одеси Людмила Степанівна Богословська отримала облікову картку платника податків з ДРФО на дитину протягом п'яти хвилин. А Вікторія Валентинівна Смоляр протягом одного календарного дня отримала витяг з реєстру платників єдиного податку в Суворовському районі Одеси.

Отримати інформацію про графік роботи і перелік послуг, що надаються центрами обслуговування платників податків, можна на офіційному субсайті територіальних органів ДФС в Одеській області в розділі "Центри обслуговування платників податків".

Зараз ви читаєте новину «У першому кварталі 2018-го одеські платники податків отримали 57 тисяч адмінпослуг - Гліб Мілютін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі