середа, 14 січня 2015 12:01

У Львові показали "Тихе життя" художниці Анни Атоян
7

Фото: Ольга Швед

14 січня у львівській галереї "Зелена канапа" відкрили виставку львівської художниці вірменського походження Анни Атоян "Тихе життя". Що два роки мисткиня виставляє свої роботи у львівській галереї. Саме її виставкою у 2007 році і відкрили нове приміщення львівської галереї.

Анна Атоян працює в техніці гарячого батіку та живопису по шовку. Її роботи знані в Україні та за кордоном. В 2013 у художниці була персональна виставка у Музеї Сучасного мистецтва у Мінську, Білорусь. У Львові вона представила натюрморти та портрети в антуражі.

"Як і всім митцям, цього року мені було важко працювати. У країні такий складний час, багато трагічних подій, важко знайти час для натхнення і творчості. Але я змогла за кілька місяців намалювати роботи, які сьогодні презентую на виставці. Я довго виношую ідею, вона повинна трансформуватися в тему і народитися в голові, стати закінченою, лише тоді приступаю до роботи. Моя улюблена, найближча картина на цій виставці має назву "без слів". Вона мені чомусь дуже близька", - каже художниця.

Живопис у шовку Анни Атоян можна буде оглянути до 1 лютого.

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові показали "Тихе життя" художниці Анни Атоян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі