вівторок, 12 квітня 2016 16:20

У Львові на людей нападає неадекватна молода мама з дитиною
2

25-річна львів'янка кидається на жінок та дітей у спальному районі міста. Біля себе постійно тримає метрову палицю з цвяхами. Возить її у дитячому візку, коли йде із 3-річним сином гуляти.

"Ця молодиця тримає в страху вже весь район і ніхто її ради дати не може. Кажуть, що не психічно хвора, але здорова людина такого робити не може. На днях напала на пенсіонерку, яка гуляла зі своєю 2-річною внучкою. Побила обох по голові. Старенька закривала дитину, то тепер струс мозку має, гематоми численні по лиці. Від цвяхів шрами на руках і обличчі. Дитина в страшному стресі. А тій Софії нічого. Нині її в супермаркеті бачила", - говорить львів'янка Оксана Дума.

Останній випадок, де неадекватна жінка напала на людей, був зафіксований поруч з Лісотехнічним університетом. Бабусю з дівчинкою, Софія відлупила палкою за те, що вони не правильно подивилися на її 3-річного сина. Побиття відзняли відеокамери вишу.

"Побачили через вікно, як жінка б'є пенсіонерку, яка лежить на землі, прикривши собою дитину. Вибігли розбороняти. Інакше могла певно і добити її. Вона була зовсім не в собі. Кричала. Матюкалася. А та побита жінка вже вся в крові лежала", - розповідає студентка Оля.

У поліції, проти жінки з палицею, порушили вже 4 кримінальні справи. Крім випадку з пенсіонеркою ще за побиття 12-річної дитини, бо та зачепила візочок її сина. Напад на завгоспа дитячого садку, за зауваження не гуляти газоном та ще однієї львів'янки. Проте нічого крім хуліганства їй інкримінувати не можуть. Нападниці грозить лише штраф або виправні роботи.

Читайте також: Напад на поліцію поблизу Ніжина - п'ятеро в лікарні

"Знаю цю жінку. Постійно пише заяви на когось. То на сусідів, то на вітчима, який її наче б'є. Прізвище на сьогодні - подвійне має Боженова - Мойсеева. Одружена не була ніколи. Живе на Володимира Великого. Реагує на все негативно. Свого сина також лупить страшенно. Її дитина як - Мауглі. Вести себе не вміє. В мене з нею була одна ситуація. Але мій чоловік присадив її зразу ж на наступний день", - каже про жінку знайома Марта Савка.

Зараз ви читаєте новину «У Львові на людей нападає неадекватна молода мама з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі