середа, 20 квітня 2022 19:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські загарбники продовжують перекидати війська на територію України

Російські загарбники продовжують перекидати війська на територію України
Росія продовжує перекидувати війська. Фото: Генштаб ЗСУ

Ворог продовжує перекидати додаткові підрозділи на територію України.

Зокрема, на залізничній станції Куп'янськ-Сортувальний зафіксували розвантаження ешелону з озброєнням та військовою технікою та переміщення артилерійських підрозділів. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook.

Також російські окупанти перегрупували війська на Ізюмському напрямку на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський готовий обміняти російських полонених на гумкоридор для Маріуполя

"У районі населеного пункту Дібровне противник проводив наступальні дії, має частковий успіх. Поблизу населеного пункту Стара Гнилиця наступ успіху не мав, у результаті вогневого ураження ворог зазнав втрат та відійшов.

Крім того, не мала успіху спроба взяття під контроль населеного пункту Довгеньке. Противник із втратами відступив. Як особливість, відзначено дії ворога на цьому напрямку у військовій формі українського зразка", - зазначили у зведенні.

Також підрозділи російських загарбників продовжують поповнювати запаси матеріально-технічних засобів із території Російської Федерації.

На Слобожанському напрямку російські окупанти посилюють угруповання армійської авіації біля кордону України. На території Бєлгородської області завершили обладнання вертолітних злітно-посадкових майданчиків. Там зосереджено понад 90 ударних і багатоцільових гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «Російські загарбники продовжують перекидати війська на територію України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі