четвер, 13 квітня 2017 16:22

Пустили на гривню дешевші маршрутки

Пустили на гривню дешевші маршрутки
Пустили маршрутки по 3 гривні. Фото poltava.to

В Полтаві 13 квітня виїхало 24 автобуси із вартістю проїзду 3 грн. До цього квиток в автобусах коштував на гривню дорожче.

"Три роки тому зробили експертне дослідження і виявили проблеми в транспортній системі Полтави. Провели розрахунки і виявили, що 4 грн - це завищена ціна за проїзд. Але нашу інформацію і поради проігнорували. Система повністю корумпована і не змінюється. Економічно доцільна вартість проїзду - 3 гривні. Навіть на розвиток підприємства залишається частина доходу. Додаткова гривня - корупційна, відкат для чиновників. Півроку тому почали шукати перевізників, які готові були скласти конкуренцію і зайти до Полтави", - пояснив Сергій Чередніченко, ініціатор акції.

"В Полтаві діє транспортний монополіст - Юрій Лупаєнко. Має чотири фірми, які на всіх конкурсах між собою ніби змагаються. Ми ж пропонуємо чесну конкуренцію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Полтаві в маршрутці побили бійця АТО.

На маршрути виїхало 24 автобуси по 7 маршрутам (Розсошенці - Дендропарк -с. Яківці, Горбанівка - Інст. зв'язку, Огнівка - Інст. зв'язку, Левада - Огнівка, Левада - м-н Алмазний - м-н Половки - Левада, Південний вокзал - м-н Алмазний - м-н Половки - Південний вокзал).

Людей із інвалідністю по зору постійно виганяють із громадського транспорту. Кондуктори силою виштовхують і забороняють їхати.

Зараз ви читаєте новину «Пустили на гривню дешевші маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі