вівторок, 14 травня 2019 11:33

Полтавський відеограф у комі після побиття - просять допомоги

Полтавський відеограф у комі після побиття - просять допомоги
40-річний полтавець Денис Руденко після побиття перебуває у важкому стані, друзі просять допомоги. Фото: Facebook

У Полтаві у важкому стані в реанімації обласної лікарні перебуває 40-річний відеограф Денис Руденко. Його сильно побили вночі в одному зі спальних районів міста.

Про це в соцмережах на сторінці Дениса повідомляють його друзі.

10 травня близько 23-ї за адресою пр-т Миру, 24, у мікрорайоні Левада невідомі особи напали на Дениса. Завдали йому серйозну травму голови. Швидка допомога забрала чоловіка в обласну лікарню. Вже звідти, підозрюючи побиття, лікарі викликали поліцію.

"До поліції близько 23:30 повідомили лікарі. Слідчі оглянули постраждалого в лікарні, опитали медиків. За фактом отриманих травм відкрили кримінальне провадження", - прокоментував ситуацію заступник начальника відділу комунікації управління поліції в Полтавській області Роман Грішин.

Зараз Денис у важкому стані перебуває в реанімації на штучній вентиляції легень у медикаментозній комі. Після побиття в чоловіка розвинувся сильний набряк мозку. Йому провели термінову операцію з видалення гематоми головного мозку. В Дениса сильно постраждали очі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіку відрізало ноги - патрульні врятували йому життя

Друзі просять відгукнутися всіх, хто міг стати випадковими свідками побиття. Також шукають матеріальної допомоги на лікування чоловіка. Гроші збирає близький друг Дениса Руденка.

Карта Приватбанку для збору коштів 5168 7573 4030 8743 Петрук Дмитро.

У Кабулі вбили відому телевізійну журналістку Мену Мангаль. Напад стався поблизу ринку в столиці Афганістану.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський відеограф у комі після побиття - просять допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають