середа, 09 листопада 2016 13:43

Поліцейські затримали п'яного колегу, який намагався їх побити

Поліцейські затримали п'яного колегу, який намагався їх побити

На Вінниччині поліцейські затримали свого колегу Йосипа Горобця за водіння в нетверезому стані. Чоловік відмовлявся надати документи і кидався на патрульних з кулаками.

Правоохоронець працює у Калинівському відділку поліції. У машині також був його товариш. Надіти на чоловіків наручники патрульні змогли лише об'єднавши зусилля. Про це повідомляє прес-служба поліції Вінничччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульному Олійнику світить довічне: вирок назвали занадто суворим

"П'яний слідчий поліції зі своїм колегою ганяв по вулицях Калинівки, піддаючи небезпеці життя людей. Після зупинки підполковник хоробро кинувся на співробітників поліції врукопашну з криком "Ментів не зупинити!", - написав у Facebook активіст під ніком Стів Осько.

Експертиза показала, що в крові Горобця було 0,5 проміле алкоголю. Це більш ніж в два рази вище норми.

Глава ГУ Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос призначив службове розслідування і тимчасово відсторонив підлеглого від виконання обов'язків.

8 листопада у Краматорську поліцейський за кермом Volkswagen Transporter наїхав на припаркований ВАЗ-2109. Унаслідок аварії 18-річна пасажирка отримала забиття грудної клітини та м'яких тканин голови.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали п'яного колегу, який намагався їх побити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі