субота, 11 березня 2017 17:55

Поліцейські ліквідували небезпечну банду

Поліцейські ліквідували небезпечну банду
В Одесі знешкодили небезпечну банду зі спортсменів. Фото: 24 канал

В Одесі поліція знешкодила небезпечну злочинну групу з добре підготовлених спортсменів.

Банда займалася наркобізнесом. Крім того, здійснювала розбійні напади, викрадала й залякувала людей, займалася вимаганням і контрабандою. Про це повідомили у прес-службі МВС.

Операцію з ліквідації групи спільно проводили співробітники Нацполіції, прокуратури та СБУ. 5 учасників банди заарештовані.

Очолював злочинну групу 30-річний одесит. Він організував постачання канабісу та амфетаміну з міста Рені на Одещині.

До збуту наркотиків місцевих мешканців схиляв найближчий соратник організатора – 31-річний уродженець Рені. Інший учасник банди – 24-річний майстер спорту з дзюдо – постачав амфетамін у великих об'ємах. Вихід на канали надходження кокаїну та пігулок екстазі мав його 28-річний поплічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда поліцейських займалася рекетом - Нацполіція

Постачанням канабісу займався ще один 33-річний уродженець Рені, який мав корупційні зв'язки у митній службі. Це допомогло злочинцям налагодити контрабандний потік алкоголю та інших товарів з Румунії. Ще двоє - 30 та 45-річні одесити - підшуковували дилерів, постачали і збували їм наркотики.

Під час затримання у злочинців вилучили велику кількість наркотиків та зброю.

У Кропивницькому затримали учасників організованого угруповання "White Lions" ("Білі леви"), які здійснювали напади та пограбування городян. Організаторами банди виявилися два інспектори міського слідчого ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські ліквідували небезпечну банду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі