вівторок, 22 березня 2022 11:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на допитах клеять дурня. Не хочуть відповідати за вбивства українців

Окупанти на допитах клеять дурня. Не хочуть відповідати за вбивства українців
Окупанти не вважають себе винними у злочинах проти України. Кажуть, що нести відповідальність мають ті, хто віддавав накази. ФОТО: скріншот

Окупанти не готові нести відповідальність за убивства українців. Перекладають вину на політиків.

Стверджують, що "винен не той, хто виконує, а той, хто наказує", ідеться в дописі Служби безпеки України у Telegram.

"Такої думки дотримуються і ті загарбники, які називають себе освіченими", - ідеться в повідомленні.

Як доказ цього твердження СБУ опублікувало відео зі старшим лейтенантом російської армії, якого українські бійці полонили під Сумами.

"В армію я йшов, щоб захищати свою країну. Ніколи не міг подумати, що вестиму бойові дії на території іншої держави. Я людина підневільна, виконую накази. Готовий убивати тих, хто зі зброєю. Знаю, що за Женевською конвенцією заборонено стріляти в беззбройного. Винен не виконавець, а той, хто наказує. У нас у Росії це так", - заявив окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ показали жалюгідний вигляд "еліти" рашистів - відео

Під час бою з окупантами військові 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади взяли в полон начальника групи інформаційно-психологічної протидії 58-ї російської армії 39-річного Олександра Кошеля. Підполковник служив у військовій частині 47084, яка базується в російському Владикавказі.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на допитах клеять дурня. Не хочуть відповідати за вбивства українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі