четвер, 17 березня 2022 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти не мають успіху. У них багато дезертирів – Генштаб

Окупанти не мають успіху. У них багато дезертирів – Генштаб
Українці продовжують нищити техніку ворога. ФОТО: зі сторінки Генштабу у фейсбуці

За останню добу українські військові знищили командний пункт ворога та підрозділи, які забезпечували 35-ту загальновійськову армію Росії. Втрати окупантів уточнюються.

Також Збройні сили України знищили п'ять винищувачів, три вертольоти та безпілотник загарбників, ідеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

"Не маючи успіху у наземній операцій, ворог продовжує завдавати ударів по інфраструктурі та густонаселених районах українських міст. Окупанти підступно діють і в інформаційному просторі – здійснюють кібератаки, знищують ретранслятори телевізійних та радіосигналів, продовжують кампанію з дискредитації вищого військово-політичного керівництва України", - вказано у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість країн скликають екстрене засідання Радбезу ООН: обговорюватимуть гуманітарну ситуацію в Україні

Окупанти несуть великі втрати.

"Вони мають проблеми з комплектуванням бойових підрозділів та підрозділів забезпечення. Особовий склад противника деморалізований. Це призвело до збільшення кількості випадків дезертирства та відмов військовослужбовців збройних сил Російської Федерації брати участь у війні", - зазначили у Генштабі.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти не мають успіху. У них багато дезертирів – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі