пʼятниця, 25 січня 2019 14:56

Не стало директора музею ім. Панаса Мирного в Полтаві

Не стало директора музею ім. Панаса Мирного в Полтаві
У Полтаві на 53-му році життя помер Ігор Півень. Фото:Facebook

24 січня у Полтаві на 53 році життя помер Ігор Півень, директор Полтавського літературно-меморіального музею ім. Панаса Мирного. Тиждень ходив на роботу із застудою, з високою температурою. За день до смерті його забрали до реанімаційного відділення.

Про це Gazeta.ua повідомила Світлана Величко, охоронець музею.

"Мабуть, підкосив грип. До цього, здається, лікувався у військовому шпиталі. Припускаю, пішли ускладнення на легені", - каже жінка.

Ігор Петрович був енергійною людиною. До всіх вітався, запитував про здоров'я та рідних. Дата поховання поки невідома.

Ігор Півень мав звання підполковника. Закінчив Полтавське вище командне училище зв'язку та Київський військовий інститут управління та зв'язку. Працював на посаді командира взводу та начальника центру спеціального зв'язку. Згодом - доцентом кафедри військових телекомунікаційних мереж у Київському політехнічному інституті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тисяча людей, червоні квіти та заплакані очі: у Полтаві поховали підлітка-велосипедиста

Більше 10 років очолював музей ім. Панаса Мирного у Полтаві. У нього лишилася дружина та син.

16 грудня поряд із лісопосадкою неподалік кладовища села Шмиглі на Полтавщині на вулиці Шмиглянській, 2 знайшли пошматоване тваринами тіло чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Не стало директора музею ім. Панаса Мирного в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі