вівторок, 06 вересня 2016 16:33

На дорогах активізувалися псевдоволонтери

На дорогах активізувалися псевдоволонтери

Біля села Пісочне Миколаївського району на Львівщині невідомі зі скриньками збирають кошти начебто на волонтерську допомогу.
"Ми вигнали псевдоволонтерів зі Львова. Вони активізуються на дорогах, де виконують ремонтні роботи і утворюються корки. Багато є на вокзалах, бо немає транспортної міліції, яка б їх перевіряла. Мені вже кілька мешканців Пісочного повідомляли телефоном, що на цій ділянці люди зі скриньками збирають гроші. Але ж знаємо, що справжні волонтери не стоять на дорогах і не жебракують", - розповідає координатор "Економічного бойкотного руху", громадський активіст Олег Радик.
4 вересня, на ділянці дороги Пісочна – Рудники збирали гроші псевдоволонтери, які прикривалися назвою міжнародного фонду "Люди сильні духом". Їхній осередок зареєстрований у Києві.
"Я проїжджав вчора тією дорогою і запитав одного з двох волонтерів, хто він і звідки. Показав документи і навіть розповів мені, що кошти для хворого хлопчика вони збирають на прохання Миколаївської райради", - розповідає очевидець Юрій Смертига.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі з'явились фото волонтерів, які здають позиції сил АТО

Активісти попросили керівника Патрульної поліції Львова Антона Пузиревського і керівника громадської організації "Варта-1" Ігоря Зінкевича, аби вжили заходів.

Зараз ви читаєте новину «На дорогах активізувалися псевдоволонтери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі