четвер, 24 березня 2022 13:15

Спецтема: Війна Росії проти України

"Людоїдська тактика" - окупанти почали воювати по-іншому

"Людоїдська тактика" - окупанти почали воювати по-іншому
Михайло Подоляк заявив, що окупанти почали воювати по-іншому аби уникати великих втрат. ФОТО: ОП

Росіяни намагаються перевести війну в Україні у затяжну фазу. Окопуються на зайнятих рубежах.

Причиною нової тактики стали надто високі втрати в особовому складі та техніці, написав у своєму телеграм-каналі радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"А також - це відсутність будь-якого значущого просування в усіх напрямках. Усе це не вдається приховувати від своєї аудиторії. Тому керівництво РФ намагається використати іншу тактику. Щоб різко знизити кількість втрат до прийнятного, з пропагандистської точки зору, рівня. І не отримувати кілька сотень загиблих щодня, включаючи командирів найвищої та середньої ланки", - йдеться у дописі Подоляка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перетворилася на вигнанця: країни світу вдарили новими санкціями

Концентрація сил та засобів руйнування навколо українських міст – призводить до навмисного створення у населених пунктах гуманітарних катастроф.

"Тактика абсолютно людоїдська і має чіткі юридичні визначення в міжнародному праві – в розділі військових злочинів та злочинів проти людяності", - зазначив радник глави ОП.

Окупанти обстріляли місто Лисичанськ на Луганщині. Є поранені. Інформація щодо загиблих уточнюється, написав у своєму телеграм-каналі голова луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні.

Зараз ви читаєте новину «"Людоїдська тактика" - окупанти почали воювати по-іншому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі