субота, 17 березня 2018 03:28

Найкращому двірнику міста подарували путівку в Європу
12

Львівський мер оголосив результати конкурсу на кращого двірника і вручив нагороди.
Фото: imagecdn1.luxnet.ua
Львівський мер оголосив результати конкурсу на кращого двірника і вручив нагороди.
Львівський мер оголосив результати конкурсу на кращого двірника і вручив нагороди.
Львівський мер оголосив результати конкурсу на кращого двірника і вручив нагороди.
Львівський мер оголосив результати конкурсу на кращого двірника і вручив нагороди.

16 березня міський голова Львова Андрій Садовий оголосив результати голосування за найкращого двірника міста. У конкурсі переміг Мирослав Новоставський.

Переможець отримав винагороду у розмірі посадового окладу, подяку та подорож у Краків, Прагу, Відень та Будапешт, - про це пише ZAXID.NET

Конкурс відбувався на сторінці "Гарячої лінії міста". Кандидатуру Мирослава Новоставського висунули мешканці будинку, де він працює двірником.

"Треба жити у Львові, гордитися своїм містом і дбати про його чистоту. Не тільки для себе, а для людей. У мене, фактично, робота без графіку - поки люди вийдуть на роботу намагаюся, щоб вже було чисто. І не потрібно чекати, щоб начальник давав вказівку, а самому дбати про роботу і любити її", – сказав Мирослав Новоставський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Хмельницького став двірником, а мер Чернівців – кондуктором тролейбуса

Чоловік не очікував на перемогу. У Європу поїде з дружиною. Це буде його перша подорож за кордон. Мер пообіцяв пообіцяв, що міськрада сприятиме у виготовленні для них закордонних паспортів.

Також Садовий нагородив подяками, грошовими винагородами у розмірі посадових окладів та сертифікатами на подорож у Кам'янець–Подільський 5 двірників, які набрали найбільшу кількість голосів у конкурсі. Йдеться про Галину Височанську (двірничка ЛКП "Рясне-403"), Михайла Новікова (ЛКП "Управитель"), Любов Залипську (ЛКП "Княже місто"), Надію Лабіш ("Старий Сихів"), Анну Дудку (ЛКП "Богданівка").

Посадовий оклад двірника становить 3,7 тис. грн, якщо він обслуговує одну ділянку. Якщо двірник бере додаткову площу для прибирання, то зарплата у нього більша.
На конкурс мешканці подали кандидатури майже 120 двірників з 1933, що є у місті.

Міський голова також нагородив 6 працівників робітничих професій. Їм Андрій Садовий вручив подяку і екскурсійний тур Львовом. Зокрема, нагороду дали Петрові Гунько (слюсар-сантехнік ЛКП "Управитель"), Володимиру Шелюху (покрівельник ЛКП "Старий Львів"), Наталі Квятковській (малярка ЛКП "Затишне"), Роману Михасіву (електрик ЛКП "Богданівка"), Роману Салінському (столяр ЛКП "Варшавське-407).

У мерії обіцяють, що зроблять цей конкурс традиційним і щороку обиратиму найкращого двірника міста. Його будуть нагороджувати до Дня працівника житлово-комунального господарства, що святкують 16 березня.

У Львові з нагоди 204-ї річниці із дня народження Тараса Шевченка відбувся конкурс його двійників.Взяти участь у конкурсі мали змогу усі, хто відчуває візуальну схожість із Шевченком. Схожий на Тараса Григоровича юного, чи в роках – не важливо.Позмагатися у подібності на великого поета, а також продекламувати його вірші зібралися 18 претендентів з різних куточків Львівщини та з Києва. Фінал конкурсу та голосування відбулось біля пам'ятника Кобзареві.

Зараз ви читаєте новину «Найкращому двірнику міста подарували путівку в Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі