четвер, 08 серпня 2019 15:33

Інспектор поліції побив 68-річного пенсіонера

Інспектор поліції побив 68-річного пенсіонера
У Харкові інспектор поліції побив 68-річного пенсіонера. Фото "Коментарі".

У Харкові дільничний інспектор поліції побив 68-річного Сергія Слинька.

Чоловік із дружиною повертався додому на трамваї з онкодиспансеру. Поруч у кріслі, призначеному для інвалідів, сидів молодий чоловік у червоній футболці. Жінка нахилилася і тихо вказала, що пасажир займає спеціальне місце, додавши, що може показати посвідчення з інвалідності. Однак xлопець відповів нецензурною лайкою. Коли жінка спробувала йому ввічливо дорікнути, той відповів: "Та ти, с*ка стара, вчити мене будеш?".

"Коли я це почув, я смикнув хлопця за плече, кажу: "Ти що, зовсім з глузду з'їхав, вона тобі в бабусі годиться". Мені здавалося, що це якийсь несамовитий чоловік. Він мовчки повернувся і вдарив мене кулаком в обличчя. Я кинувся на нього у відповідь, зав'язалася бійка", - розповів потерпілий виданню "Коментарі".

Коли водій трамвая вигукнула, що викликає поліцію, пенсіонер намагався скрутити кривдника, щоб передати правоохоронцям. Але молодий чоловік вдарив своєю головою пенсіонера в лоб і вискочив з трамвая.

"У цей момент хтось крикнув, що це наш дільничий. Тоді з трамвая вискочили ще кілька чоловіків. Бачачи, що я його наздоганяю, він розвернувся і знову кинувся на мене", - згадує потерпілий. Людям вдалося затримати хлопця і зупинити проїжджаючий повз автомобіль патрульних.

Втікачем виявився 23-річний дільничний інспектор Слобідського відділу поліції Харкова Вадим Порфир'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний 15-річний хлопець вбив велосипедиста

Потерпілого із розсіченнями, гематомою та синяками на голові швидка допомога госпіталізувала до лікарні невідкладної допомоги. Чоловіку наклали кілька швів.

У відділі комунікації поліції області повідомили, що дільничний інспектор від роботи невідсторонений. Оскільки таке рішення приймає суд за клопотанням слідства.

"Матеріали передані до обласної прокуратури для визначення підслідності. Рішенням керівництва призначено службову перевірку щодо даного співробітника. Якщо вина його підтвердиться, він буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності аж до звільнення", - поінформували в поліції.

На вулиці 50 років Перемоги у Шацьку на Волині в автомобільній аварії загинув 48-річний житель Нововолинська. За кермом BMW Х5 він злетів у кювет. Автопригода трапилася близько восьмої ранку 8 серпня, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор поліції побив 68-річного пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі