пʼятниця, 27 січня 2017 14:30

Гройсман вирішив, куди львів'янам звозити сміття

Гройсман вирішив, куди львів'янам звозити сміття

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв Львову облаштувати новий полігон для сміття.

Про це Гройсман написав у своєму Twitter.

"Нова ділянка буде виділена Львову для нового сміттєпереробного комплексу. Міська влада візьме зобов'язання створити полігон за 6 місяців", - повідомив він.

Він під час робочого візиту на Львівщині обговорив проблему поводження з твердими побутовими відходами у місті.

"На зустрічі прем'єра з громадою йдеться про способи зробити конкурс на рекультивацію інфільтрати і почати якісь роботи по стабілізації Грибовицького полігону, так як вони вже заповнені повністю і при потеплінні може прорвати дамбу, – розповідає член Жовківської районної комісії з питань господарства та екології Ігор Муравський. – Вранці стало відомо, що область виділила міськраді нову ділянку для полігону. Вона буде біля Яворова"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Садового підготували "сюрприз" до приїзду прем'єра

Каже, Володимир Гройсман пропонує громаді ще півроку звозити сміття до Грибович, поки новий полігон облаштують.

"Люди не дадуть такого дозволу. В середині лютого буде відомо хто будуватиме сміттєспалювальний і сміттєпереробний завод на Львівщині. На них виділили ділянки у містах Дрогобич і Новий Розділ. Два інвестори вже є: чеська і польська фірма. Ще відбудеться конкурс", – додає активіст.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман вирішив, куди львів'янам звозити сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі