пʼятниця, 08 вересня 2017 17:14

Гройсман і Труханов дали старт оновленню Одеського аеропорту

Гройсман і Труханов дали старт оновленню Одеського аеропорту
На будівництво нової злітно-посадкової смуги в Одесі виділено 1679,94 млн. гривень

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман і мер Одеси Геннадій Труханов дали старт будівництву нової злітно-посадкової смуги в міжнародному аеропорту Одеса. Сьогодні, 8 вересня, вони заклали символічну капсулу.

Як зазначив Володимир Гройсман, на будівництво смуги виділено 1679,94 млн. гривень, з них 500 млн. буде профінансовано вже в цьому році.

Будівництво нової злітно-посадкової смуги не вплине на роботу аеропорту, діюча смуга продовжить приймати і відправляти літаки.

"Це історична подія для нашого міста, до якої ми йшли не один рік. За останні три роки ми домоглися колосальних успіхів, які дозволили нам заявити про себе, як туристичну столицю, а також місто зі сприятливим інвестиційним кліматом. Упевнений, по завершенні всіх робіт, Одеса ще більше зміцнить свої позиції на туристичній та інвестиційній картах світу", - зазначив Геннадій Труханов.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман і Труханов дали старт оновленню Одеського аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі