пʼятниця, 08 квітня 2016 12:31

Бойовики стягнули під Авдіївку 18 танків - Тимчук

Бойовики стягнули під Авдіївку 18 танків - Тимчук
Фото: atn.ua

В районі міста Авдіївка на Донеччині зафіксовано велику кількість танків бойовиків.

Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В районі Авдіївки противник, уже не ховаючись, використовує важку бронетехніку. Південніше і північніше Ясинуватської розв'язки фіксується дві групи танків бойовиків (загальна кількість - 12 машин, зосереджених на ділянці від "Агро-Нафти" до ринку "Господар")", - написав він.

За його інформацією, ще шість танків знаходяться на замаскованих позиціях на північний схід 3-го мікрорайону Ясинуватої за Лісництвом.

"З позицій в районі висоти 272.2 і з посадки в даному районі бойовики вели цілеспрямований вогонь із танків по будівлях у промзоні. Очевидно, бойовики вирішили перетворити промзону Авдіївки у "другий ДАП" - зруйнувати всі об'єкти в даному районі для ускладнення оборонних дій сил АТО", - наголосив Тимчук.

Нагадаємо, за минулу добу порушення режиму тиші відбулося біля Авдіївки, Луганського, Пісків, Опитного, Невельського, Верхньоторецького, Артемового, Кам'янки, Світлодарська та Богуславського. Як і раніше, противник використовує міномети калібрів 120мм та 82мм у поєднанні з гранатометами, кулеметами та стрілецькою зброєю.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики стягнули під Авдіївку 18 танків - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі