субота, 24 серпня 2019 11:27

Марина Новосельська сама освідчилася чоловіку

Автор: ФОТО з власного архіву подружжя новосельських
  Марина та Олександр Новосельські одружилися в травні цьогоріч. Влаштували весілля в бузковому стилі. У весільну подорож полетіли в Єгипет
Марина та Олександр Новосельські одружилися в травні цьогоріч. Влаштували весілля в бузковому стилі. У весільну подорож полетіли в Єгипет

— Усі мої подружки повиходили заміж. Я ж теж хотіла сім'ю. Просила свого хлопця зробити мені пропозицію. Казала: "Давай я тобі сама обручку куплю". А він відмовлявся. Казав, що ще рано. Тоді поставила його перед фактом — рівно за рік гуляємо весілля в ресторані "Веранда", — сміється 23-річна Марина Новосельська. 11 травня цьогоріч вони побралися.

Білоцерківці Марина та 26-річний Олександр познайомилися 2,5 року тому у клубі "Каліпсо". Після дискотеки гуляли разом до світанку. За два тижні спілкування Марина перша поцілувала Олександра. Почали зустрічатися. За місяць стали жити разом.

— Не могла дочекатися від Саші романтики. Сама влаштовувала вечері при свічках. Своїм прикладом показувала, як має бути. Лише за півтора року він став кликати мене на прогулянки, — продовжує.

Олександр освідчився на Новий рік. Помітно нервував. Потім дістав каблучку й букет троянд. Спитав: "Ти вийдеш за мене?"

— На радощах замовили за чотири дні бенкет у ресторані "Веранда". Потім — сватання. Його провели на старий Новий рік у ресторані "Арарат". Гості одягли вишиті сорочки.

За тиждень до весілля провели дівич-вечір. Винайняли будинок у селі Черкас. Подруги нареченої одягнули однакові джинси і футболки. Подарували їй настільні ігри для двох та 15 повітряних куль.

- Я дуже люблю бузок. Хотіла прикрасити цими квітами весілля. Виявилося, що вони до середини травня відцвітають. Але нас урятувала погода, було холодно. Бузок не зів'яв. Прикрасили ним арку, поставили у вази на столи.

Наречена була у білій сукні з тривимірними квітами. Пошила на замовлення у Києві за 15 тис. грн. Наречені мали дві пари свідків. Дівчатам пошили спідниці бузкового кольору, хлопцям — краватки.

— Викуп нареченої не робили. Замість нього поїхали фотографуватися у піщаний кар'єр, що в селі Щербаки. Замовили відеозйомку із висоти пташиного польоту. Машина кружляла навколо нас, випускаючи дим. Квадрокоптер зняв відеофільм.

Другий день святкували в мікрорайоні Гайок. Там винайняли альтанку. Смажили шашлики, гуляли до ночі. 17 травня, на день народження Марини, полетіли на медовий місяць у Єгипет. Дітей поки що не планують. Хочуть побудувати дім або купити квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Марина Новосельська сама освідчилася чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають