неділя, 03 березня 2019 22:55

Жителі Супрунівки вирішують, до кого їм приєднатися

Мешканці Супрунівки і дев'ятеро місцевих депутатів мають бажання приєднатися до Гожулів. Решта 13 депутатів і голова сільради Володимир Богатир віддають перевагу Абазівці та Пальчиківці. Якщо не вирішать самі, примусово стануть частиною Полтави, згідно із перспективним планом Полтавської області.

— Наша ініціативна група прагне до Гожулів, бо, приєднавшись до Полтави, втратимо всі свої повноваження. Бюджет ітиме в місто, — говорить депутат 34-річна Альона Боровик.

— Я пропоную варіант об'єднання з Абазівкою і Пальчиківкою з центром у Супрунівці, що є потужною сільрадою. Маємо адміністративне приміщення, яке можна розширити і зробити робочі місця. Є комунальне підприємство і сміттєве звалище на території, чого нема в решти сільрад, — розповідає Володимир Богатир.

9 березня о 14:00 у будинку культури Супрунівки відбудуться громадські слухання. Участь братимуть місцеві й обласні депутати. Голосуванням вирішать, куди їм приєднатися.

16 лютого в будинку культури Супрунівки відбувся семінар "Переваги децентралізації та перспективи створення ОТГ".

Зараз ви читаєте новину «Жителі Супрунівки вирішують, до кого їм приєднатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають