субота, 16 березня 2019 14:19

Запрацює новий завод

За місяць у Білій Церкві почне повноцінно працювати завод "Планк". Вироблятиме електричну фурнітуру — розетки, вимикачі, запобіжники. Його будували рік. Розташований між станцією "Роток" і заводом "РОСАВА". Займає площу 11,7 га.

— Тестова продукція нашого заводу вже на полицях місцевого "Епіцентру", — каже інвестор 53-річний Василь Хмельницький. — Переконаний — в Україні можна дешево та якісно виготовляти те, що зараз імпортуємо з Польщі, Китаю та інших країн.

Це буде перший подібний завод в Україні. Наразі завершується підведення інженерних мереж — систем водопостачання, каналізації, ліній електропередач. Працюватимуть на підприємстві більше 50 людей.

Цьогоріч у міському індустріальному парку планується запустити ще два заводи. Один із них — підприємство "Волиця-Агро", яке побудує сучасний елеватор.

— Створимо 100 робочих місць. Продукцію, зібрану на підприємствах компанії, зберігатимуть на новому елеваторі і в подальшому відправлятимуть за кордон, — каже директор підприємства "Волиця-Агро" Володимир Покровський.

Усього індустріальний парк Біла Церква має 70 га землі промислового призначення з необхідною інфраструктурою. Спрямований на розвиток машинобудування та металообробки, деревообробної, харчової промисловості, виробництва меблів. У квітні торік Міністерство економічного розвитку включило його до реєстру індустріальних парків.

Зараз ви читаєте новину «Запрацює новий завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають