субота, 06 липня 2019 14:10

Водій укусив поліцейського

25 червня о 22 год. патрульні поліцейські зупинили подружжя на моторолері. Ті їхали без шоломів і з вимкненим світлом. Їх наздогнали біля будинку. Коли жінка зайшла, почула на вулиці гамір. Захищати чоловіка від правоохоронців вибігли сусіди.

— Ми їхали із супермаркету. Поліція переслідувала нас до самого будинку. Документів на моторолер немає. Винесла їм з дому паспорт чоловіка. Пішла, бо вдома залишились малі діти, — говорить 33-річна Мар'яна Пясецька. — Почула Юрин крик. Вибігла на балкон, а чоловіка б'ють головою об асфальт. Добре, що на поміч вискочили сусіди. В лікарні сказали, у Юри струс мозку.

— Патрульні хотіли везти у відділок. Жінка забрала у них мої документи. Поліцейські не встигли переписати в протокол особисті дані, — говорить 42-річний Юрій Хіврич. — Сказали сісти в їхню машину. Я відмовився. Хто його знає, що вони там будуть мені робить. Повалили на землю. Хотіли одягти наручники.

У патрульній поліції кажуть, жінка не дала скласти протокол. Забрала документи і втекла додому. Чоловік відмовився сідати в автівку. Кричав. Хапав патрульних за одяг. Під час затримання вкусив поліцейського за руку.

— Бризнули сльозоточивим газом. Воно мені пече. Хотіли заламати, а я не давався. Коли вже сидів у "швидкій", підійшов патрульний. Запитав, як я себе почуваю. Показав руку. Сказав, що я його вкусив. Насправді рана від того, що я впав зубами на його руку, — продовжує Юрій.

У квітні на Юрія вже складали протокол за водіння без посвідчення. Цього разу написали два — за керування без водійських прав та непокору працівнику поліції. За бійку з правоохоронцем відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Водій укусив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають