неділя, 03 березня 2019 22:59

Стріляти вчили з двох видів зброї

Автор: ФОТО надане Полтавським обласним військкоматом
  На полігоні у Вакуленцях неподалік Полтави проходили навчання загони тероборони з п'яти районів області
На полігоні у Вакуленцях неподалік Полтави проходили навчання загони тероборони з п'яти районів області

23 лютого на полігоні в селі Вакуленці неподалік Полтави обласний військкомат провів стрілецький день для загонів тероборони. Приїхали 300 резервістів із п'яти районів — Диканського, Машівського, Карлівського, Решетилівського, Новосанжарського та Полтавського.

Тренери громадської організації "Єдність і братерство" організували практичні навчання з тактики, бойового злагодження, тактичної медицини. Відпрацювали різні ситуації — рух групою, зупинка й перевірка незнайомого автотранспорту, дії штурмового підрозділу, надання допомоги пораненим в умовах бойових дій. Стріляти вчили з двох видів зброї — автомата Калашникова з положення лежачи та пістолета — стоячи. Мішені розташували на різних відстанях.

Заняття з інженерної підготовки провели вибухотехніки обласного управління з надзвичайних ситуацій. Розповіли про основні види вибухових боєприпасів і правила поводження з ними.

— Працівники військкоматів розповідали про військову службу за контрактом у 72-й механізованій бригаді та частинах десантно-штурмових військ України. Це важливо в нинішніх умовах війни, — каже 38-річний Едуард Бородай, заступник із роботи з особовим складом та громадськістю Полтавського обласного військкомату.

Зараз ви читаєте новину «Стріляти вчили з двох видів зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають