субота, 01 червня 2019 14:53

Школярі зібрали майже 19 тисяч гривень на лікування Артема Могили

Автор: фото із соціальної мережі ”Фейсбук”
  7-річний Артем Могила перебуває на лікуванні в клініці Верони, Італія
7-річний Артем Могила перебуває на лікуванні в клініці Верони, Італія

"Усім вчителям і учням Полтавської школи №26 низький уклін за щедрість душі. Відмовившись від квітів, ви додали часточки ­доброти в Тьомину ­скарбничку. Дякуємо", — написала у "Фейсбуку" волонтерка Олена ­Лазоренко із Щербанівської об'єднаної територіальної громади. ­Допомагає родині 7-річного Артема ­Могили із Розсошенців. Хлопчик хворіє на гострий лімфобластний лейкоз.

Напередодні останнього ­дзвоника в полтавській школі №26 розвісили повідомлення про акцію ­"Школа без мертвих квітів". Закликали замість придбати букети вкинути гроші в скриньку, аби допомогти ­Артему, мешканцю села Розсошенці Полтавського району. За кілька годин зібрали й перерахували на картку батька хлопчика 18 812 грн.

Діагноз Артему Могилі поставили 2015-го. Він переніс сім курсів хіміотерапії. У вересні торік мав піти в перший клас, але стався рецидив.

Зараз хлопчик у клініці міста Верона в Італії. Там мали зробити трансплантацію кісткового мозку, ­проте 20 травня стан Артема погіршився. Нині він стабільний, але хлопець почувається погано.

Родині потрібна фінансова допомога. Рахунок у Приватбанку — 5168 7427 0040 8986, Могила Анатолій Григорович.

Зараз ви читаєте новину «Школярі зібрали майже 19 тисяч гривень на лікування Артема Могили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають