неділя, 20 січня 2019 22:20

Де в районі можна пірнути в ополонку на Водохреще

Ковалівка

На березі річки Коломак влаштовують виступи етнографічних колективів із Полтави та Котельви. Вертеп організовують студенти Української академії лідерства. Частуватимуть шашликом, глінтвейном, чаєм. Освячення о 13:00 проведе архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір. Автобус із Полтави ходитиме з 12:30 кожні 20 хв. Відправлення — від кафе "Хуторок" біля зупинки "Оптика".

Зінці

Ополонку проб'ють на озері біля лісу неподалік будинку культури. Виступлять творчі колективи Терешківського й Кашубівського будинків культури. Пригощатимуть кашею та чаєм. Освячуватиме воду о 12:00 отець Олександр зі Свято-Преображенської церкви села Микільське. Потім поїде на озеро Кожевне в Копилах. Там Водохреще святкуватимуть уперше.

Рунівщина

О 9:00 воду освятять в Рунівщині та Бричківці. О 10:00 — у Черкасівці, Сем'янівці, Валку, Верхолах, Кованьківці, Макухівці, Пальчиківці. Об 11:00 пірнатимуть у Тахтауловому. Озеро в Мачухах о 13:30 освятить отець Василь із горбанівського храму Різдва Богородиці.

Зараз ви читаєте новину «Де в районі можна пірнути в ополонку на Водохреще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають