неділя, 11 серпня 2019 15:27

У Немирові відкрито Центр обслуговування клієнтів "Вінницягаз"

У Немирові відкрито Центр обслуговування клієнтів "Вінницягаз"
В Центрі обслуговування клієнтів "Вінницягаз" планують приймати близько 250 клієнтів за день. Фото з доступних джерел

З 12 серпня прийматиме клієнтів немирівський Центр обслуговування клієнтів (далі ЦОК). Жителі Немирівського району матимуть змогу всі питання з приводу спожитого газу вирішити на вулиці Соборній, 40/1. Тут можна передати покази про спожитий газ, здійснити звірку та оплату послуг, отримати технічні умови на приєднання до мереж, довідку та консультацію щодо особовому рахунка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нафтогаз" оскаржує постанову Кабміну про нові ціни на газ

У закладі працюють п'ятеро спеціалістів. У приміщенні є місця для очікування, доступ до Wi-Fi, кулер із водою, вбиральня та інформаційно-довідкові матеріали з корисною інформацією.
Планується, що за день фахівці обслуговуватимуть близько 250 клієнтів, а в період подавання показів лічильників про спожитий газ (з 1-го по 5 число щомісяця) – понад 1200 споживачів.
Працюватиме ЦОК із понеділка по п'ятницю, з 8.00 до 17.00.

Такі осередки функціонують у Вінниці, Хмільнику, Жмеринці, Тульчині та Гайсині. Незабаром "Вінницягаз" планує відкрити ще один ЦОК. Цього разу в Козятині.

Зараз ви читаєте новину «У Немирові відкрито Центр обслуговування клієнтів "Вінницягаз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають