понеділок, 08 липня 2019 09:55

Активісти привезли сміттєві контейнери до подвір'я мера

Активісти привезли сміттєві контейнери до подвір'я мера
Мітингувальники вважають, що контейнери заважають. ФОТО: Крокус

Активісти почали розвантажувати контейнери біля дому мера міста Геннадія Дикого. Сюжет з акцією протесту виклав на своїй сторінці В'ячеслав Вовченко. Він голова ГО "Асоціація учасників бойових дій і учасників АТО" .

"Ці сміттєві баки стоять з порушеннями, прямо на дорозі, на тротуарах, чим заважають пішоходам і створюють аварійні ситуації водіям, - заявив В'ячеслав Вовченко. - Мер міста Геннадій Дикий розраховує на те, що якщо він мер, то йому все дозволено. Йому можна без будь-яких дозволів, де завгодно ставити сміттєві баки".

На місці подій Геннадій Дикий спілкувався з ветеранами. Він сказав, що вони викрали комунальну власність. Викликав поліцію і Муніципальну варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5-й рік суду над Штепою: засідання знову перенесли

Г. Дикий прокоментував подію на своїй сторінці у Facebookю Зазначив, що акція пройшла після того, як міські служби почали демонтаж передвиборних бігбордів. Їх нібито незаконно встановила "група осіб, прикриваючись документами учасників АТО".

У київському метрополітені відкрили скляний офіс поліції. Він розташований на станції "Лук'янівська". "Поки проект працюватиме у пілотному режимі. Найближчі місяці правоохоронці аналізуватимуть роботу в такому форматі. І, якщо вона доведе свою ефективність, подібні офіси будуть відкриті на найбільш завантажених станціях метрополітену, на його пересадочних вузлах", – розповів мер міста Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Активісти привезли сміттєві контейнери до подвір'я мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають