вівторок, 12 березня 2019 12:46

8 березня святкували не по-дитячому - показали фото
11

У Нових Санжарах під час минулих вихідних і святкових днів невідомі понівечили дитячий майданчик.

Про це повідомляють на сторінці селища в мережі Facebook.

На дитячому майданчику в районі Зарічки перевернули павільйон, повідривали дошки від парканчика. Зламали стіл і лавки. Секції паркану висмикнули із землі та розкидали навколо. З однієї зробили імпровізовану драбину, яку приставили до даху громадського туалету.

У селищі вандали також залишили "автографи". Розбили плафони ліхтарів на алеї та пошкодили смітницю "Джентельмена", відірвавши декоративний елемент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині підсвітили частину траси

"Прикро. Дуже прикро бачити, як нищиться все, що є предметом захвату гостей, гордості місцевих, предметом щоденної уваги й турботи керівництва й працівників селищної ради, бригади благоустрою. Прикро й те, що серед земляків не знайшлося жодного, котрий би зупинив ганебні вчинки вандалів", - розмірковує автор допису.

З початку року до Новосанжарського відділу поліції в Полтавській області надійшло 6 звернень із повідомленням про вчинення відносно заявників шахрайських дій.

Зараз ви читаєте новину «8 березня святкували не по-дитячому - показали фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають