пʼятниця, 22 березня 2019 16:20

У Тахтауловому люди вирішать, що робити з незаконним смітником

У Тахтауловому люди вирішать, що робити з незаконним смітником
У Тахтауловому обговорять благоустрій села. Фото: кОнОгОнКа

Завтра, 23 березня, о 10.00 в Тахтауловому Полтавського району відбудуться збори мешканців околиці. Обговорять благоустрій села, зокрема, що робити із незаконним сміттєзвалищем.

Про це повідомила Олена Кравцова, сільський голова Тахтаулового. На збори прийдуть мешканці вулиць Новоселівської, Річкової, Заводської, Ломоносова.

"Ці вулиці на околиці села, ближче до Полтави. Мешканцям складніше потрапити в центр, тому я піду до них. У цьому районі є кар'єр, куди люди зносять сміття. Треба з ним щось робити. Хочу почути односельців. Будемо вирішувати, як те сміття вивезти", - сказала Кравцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобілісти вимагають відремонтувати дорогу на Побиванку

Гуртом визначать день для суботника. Також обговорять питання, з ким створювати ОТГ - з Полтавою чи Сем'янівкою і Бричківкою. Дискусія щодо об'єднання цих сільрад триває третій рік.

84% селян із Тахтаулівської сільради погоджуються на об'єднання з Сем'янівською та Бричківською сільрадами. Меншість — за приєднання до Полтави. Такі дані називали на початку лютого.

Зараз ви читаєте новину «У Тахтауловому люди вирішать, що робити з незаконним смітником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають