вівторок, 17 червня 2014 12:18

Лондонський маєток Маргарет Тетчер продають майже за 60 мільйонів доларів
6

Колишній будинок  екс-прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер розташований в одному з найдорожчих районів Лондона - Белгравії - і знаходиться в безпосередній близькості від королівського Букінгемського палацу і Гайд-парку.

Він виставлений на продаж за 35 млн. фунтів ($59,5 млн.).

Загальна площа чотириповерхового маєтка - 650 квадратних метрів. В даний час всередині будинку проводяться ремонтні роботи, після закінчення яких дому "додадуть" два підземних поверхи. Закінчити реконструкцію планують через рік.

На будинку також є пам'ятна дошка на честь баронеси Тетчер, що, на думку ріелторів, може істотно збільшити його вартість ще на кілька мільйонів доларів.

Маргарет Тетчер жила в цьому маєтку після 1990 року, коли покинула столичну резиденцію британських прем'єр-міністрів на Даунінг-стріт, 10.

Після її смерті в квітні 2013 року виставлений на продаж колишній особняк Тетчер був зареєстрований на офшорний фонд і не дістався її спадкоємцям. За словами ріелторів, до них вже надходять запити від осіб, зацікавлених у придбанні цієї унікальної нерухомості, яка, на додачу до всього, розташована в самому центрі британської столиці.

Зараз ви читаєте новину «Лондонський маєток Маргарет Тетчер продають майже за 60 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі