пʼятниця, 21 травня 2010 16:49

Кременчуком пронеслася буря

У неділю близько 16.00 у Кременчуці здійнялася буря. Був сильний дощ, вітер. Пориви сягали 20 м/с. У різних районах міста стихія повалила 15 дерев.

На вул. Червоних Слідопитів дерево впало на дах двоповерхового будинку та пробило шифер. Вода затекла до будівлі, й через це замкнуло проводку. У мікрорайоні Молодіжний дерево впало на бетонний стовп. Від ваги той зламався та впав, потяг за собою електричні дроти. Вони не пошкодилися. Люди через бурю не постраждали. Вона минула за 1,5 год. Інші міста області негода не зачепила.

— Поверталися автівкою з чоловіком із Кам"яних Потоків, — розповідає кременчужанка Ольга. — Їхали мостом через Дніпро. Хмари набігли чорнющі. Нічого не було видно, Дніпро такий темний через це став. Вітер та дощ були дуже сильні. Дорогу залило. Двірники на машині не справлялися. Бачили, що багато великих гілок із дерев повідривало та покидало на дорогу.

Зараз ви читаєте новину «Кременчуком пронеслася буря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі