понеділок, 14 квітня 2008 17:53

Над "Історією Карлівщини" працюють вісім авторів

"Книгу випустять наступного року. Вона матиме науковий характер, опиратиметься на документальні дані", — розповідає про підготовку видання "Історія Карлівщини" заступник голови Карлівської райради Василь Каплоухий.

Над виданням працює робоча група з 14 осіб. Це — спеціалісти окремих галузей та вісім авторів. Книга матиме такі розділи: "Історія", "Освіта", "Медицина", "Природа", "Підприємства", "Видатні земляки".

"Історію Карлівщини" випустять у твердій палітурці накладом понад 700 примірників. Їх розішлють до бібліотек та навчальних закладів області. Продаватимуть також у роздріб.

— Видавництво оберемо на конкурсній основі. Перевагу надамо недорогому, — говорить Каплоухий. — Фінансуватимемо з районного бюджету та частково спонсорських коштів.

У розділі "Видатні земляки" йтиметься про героїв праці, ветеранів, академіків, депутатів, письменників.

— Туди ж внесемо ректора Української медичної стоматологічної академії в Полтаві В"ячеслава Ждана. Він народився на Карлівщині та закінчив місцеву  школу N4, — додає чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Над "Історією Карлівщини" працюють вісім авторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі