субота, 27 березня 2010 12:08

Кендзьор знає "регіоналів", які ненавидять Табачника

Кендзьор знає "регіоналів", які ненавидять Табачника

Нардеп від блоку НУ-НС Ярослав Кендзьор сумнівається в тому, що в парламенті знайдуться голоси за відставку міністра освіти та науки Дмитра Табачника з посади.

"Хоча я знаю конкретних людей у Блоці Литвина, у Партії регіонів, які просто ненавидять Дмитра Табачника. Але чи через це об"єднання в новій коаліції депутатам вистачить волі і принциповості натиснути кнопки за відставку Табачника, цього я не знаю", - зазначив нардеп.

"Адже вони всі переживають за свої крісла. Тому я думаю, що такої волі навіть всупереч власному переконанню і огиді до Табачника не вистачить. Тому навряд чи вони дадуть голоси за відставку", - додав Кендзьор.

"Але коли один на один із депутатами, то вони висловлюють огиду і обурення щодо Табачника. Можливо трохи пізніше осміліють ці депутати. Але зараз навряд чи це буде", - наголосив він.

За словами нардепа, коли заздалегідь знають, що питання буде провалене, то немає сенсу його ставити.

"Але принаймні можна зробити зондування. Це буде своєрідний тест депутатів на моральність, на українськість. Це було би цікаво. Буде видно позицію кожного депутата до людини, яка топчеться по державі, по мові", - зауважив Кендзьор.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор знає "регіоналів", які ненавидять Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути