середа, 14 січня 2015 13:13

Звільнення міністерського чиновника у Раді вважають справедливим

Звільнення міністерського чиновника у Раді вважають справедливим
Facebook

Позафракційний нардеп Борислав Береза вважає справедливим звільнення заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитра Ісаєнка

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua

"Я радий тому, що справедливість перемогла, хоч і не так легко. Крім того, я радію з того, що завдяки зусиллям частини народних депутатів позбувається посади чиновник, який із задоволенням викладає в Інтернеті фотографії подорожей на Кубу, в Лондон, відмовляється від статусу учасника АТО. Так само легко його і звільнили з посади. Це буде наукою для тих несумлінних чиновників, місця яких мають зайняти професіонали", - зауважив політик.

Береза вважає, що незаконне присвоєння звання учасника АТО є системною проблемою.

"Багато хто ховається за високими посадами, за лікарняними, інвалідністю, за статусом учасника бойових дій. Поки в Україні кожен громадянин, якому не байдуже майбутнє держави не займе активну громадянську позицію, у нас будуть проблеми. Якщо хочете щось виправити, почніть із себе", - наголосив нардеп.

Він також дізнався, що поки не має інформації, яка точна кількість чиновників, які незаконно отримали статус учасника АТО.

Зараз ви читаєте новину «Звільнення міністерського чиновника у Раді вважають справедливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі