вівторок, 05 вересня 2017 17:13

Журналісти показали інтимні переписки нардепів

Журналісти показали інтимні переписки нардепів
Народні депутати на пленарних засіданнях обмінюються з подругами особистими sms-ками. Фото: uapress.info

Народні депутати на першому засіданні сесії не втрималися від сторонніх справ. Окрім іншого, листувалися зі своїми подругами.

Деталі показали журналісти програми "Гроші".

Зафіксували переписку нардепа від БПП Сергія Капліна з Катериною. Вона назвала політика кумедним прізвиськом – "свин".

"Мені ніколи ніхто не писав, не казав таких слів. Дивлюсь на фото, де ти сидиш у машині, і щось уявляю… Я теж хвора. Вірніше, дуже хочу", - написала подруга радикала Василя Амельченка.

"Моя маленька дівчинка. Гарних снів", - засвітив повідомлення до "Насті Гені Полонського" нардеп від "Народного фронту" Юрій Береза. У відповідь отримав: "Гарних снів перед тим, як спати лягати. Я би нікого не будила. Виправлюсь, пане".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко у стилі Сталіна, оголений Ляшко на пляжі, Добкін на "овощной вечеринке" - як провели літо нардепи

5 вересня після 2-місячної перерви народні депутати зібралися у сесійній залі. Сьома сесія Верховної Ради VIII скликання завершиться 2 лютого 2018 року. Останнє пленарне засідання заплановане на 26 січня 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти показали інтимні переписки нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі