середа, 24 квітня 2019 14:22

ЗМІ повідомили про переговори Гройсмана з Яценюком

ЗМІ повідомили про переговори Гройсмана з Яценюком
Прем'єр був на фракції БПП, але радиться з Яценюком, пишуть журналісти. Фото: Facebook.com/ksfopenukraine

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман радиться зі своїм попередником Арсенієм Яценюком про спільну політсилу. Про це повідомляють журналісти групи The Newsroom у Facebook.

"Радиться він про спільну політсилу і розподіл відсотків 50-50", — пишуть журналісти

Гройсман нібито відвідав закриту зустріч президента Петра Порошенка з фракцією БПП. Там він і прокоментував спільну участь у парламентській кампанії. "Будемо радитися", — сказав глава уряду.

"Щоправда, радиться він поки в основному з Яценюком", — додає ЗМІ.

Також, за даними журналістів, на зустрічі фракції БПП був присутній генеральний прокурор Юрій Луценко, у якого нібито був план про об'єднання політсили з Віталієм Кличком. Однак нинішній мер Києва піде на вибори з братом Володимиром.

На зустрічі на Лаврській був присутнім заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, а ось ідеолога кампанії Ігоря Гриніва та керівника штабу президента Віталія Ковальчука не було. Останнього вже другий день нема і на роботі, пише ЗМІ.

"Яскравих спічів не було: Порошенко розповідав своїм, що країна не заживе краще вже на другий день, бо треба багато боргів повертати. А ось ув'язнення будуть, підозрює Порошенко.

Чинний президент впевнений, що його політсилі потрібні реформи і нові обличчя, і, щоб потрапити до списку, тепер доведеться пройти праймеріз.

Сказав, що не виключає достроковий розпуск Верховнох Ради, бо так хочуть у штабі Зеленського. Утім, і для Порошенка це непогано, бо підтримка його електорату теж зараз на піку", — повідомляють журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук відповів на чутки про №1 у списку БПП

ЦВК порахувала 100% протолколів. Згідно з ними, шоумен Володимир Зеленський отримав 73,22% — це 13 541 530 голосів виборців.

Чинного главу держави Петра Порошенка підтримали 24,25% — 4 522 320 громадян.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомили про переговори Гройсмана з Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі