середа, 12 вересня 2018 10:03

ЗМІ назвали прізвища президентської команди Гриценка

ЗМІ назвали прізвища президентської команди Гриценка
Віктор Балога був міністром надзвичайних ситуацій, главою Закарпатської ОДА і керівником секретаріату Ющенка. Фото з відкритих джерел

Виборчим штабом лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка буде керувати нардеп Віктор Балога, який очолював секретаріат президента Віктора Ющенка.

Про це ідеться в матеріалі "Української правди".

"У Балоги поки що немає жодної офіційної посади в команді Гриценка. Але на нього вже покладені менеджерські функції – йому доручили запустити виборчий механізм по всій країні. Останні 2 тижні Балога веде активні переговори з регіональними елітами та підшукує кандидатів на посади начальників місцевих штабів", - йдеться у статті.

Сам Балога цю інформацію заперечує.

За інформацією видання, у команді Гриценка також лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук і журналіст Христина Бондаренко.

При цьому виборчий штаб Гриценка поки не сформований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціолог розвіяла міф про єдиного фаворита президентських виборів

За результатами соціального опитування, Анатолій Гриценко займає другу позицію в президентській гонці. На першому місці - Юлія Тимошенко. Закриває трійку лідерів нинішній президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали прізвища президентської команди Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі