неділя, 02 грудня 2018 19:48

ЗМІ назвали найбільш медійних нардепів

За чотири роки роботи Верховної Ради VIII скликання у засобах масової інформації найчастіше фігурували спікер Андрій Парубій та підозрювана в підготовці теракту Надія Савченко.

Таку статистику наводить "Слово і Діло".

 

За чотири роки Савченко в ЗМІ згадали понад 315 тис. разів. За короткий період на волі вона виконати лише 15% своїх обіцянок.

Прізвище Парубія згадувалося у ЗМІ майже 255,5 тис. разів. Спікер виконав 45% своїх запевнень.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко посів третє місце за медійністю, а голова фракції "Батьківщини" Юлія Тимошенко – четверте. При тому, що вони більше за всіх наобіцяли за це скликання, реалізувати змогли 31% та 21% обіцянок відповідно.

Із топ-10 найвідповідальнішим є депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, який виконав 48% обіцянок. Його згадали в ЗМІ майже 124,7 тис. разів. Замикає десятку нардеп-утікач Олександр Онищенко, який встиг виконати 22% обіцянок.

Найвідповідальніші парламентарі майже не фігурують у ЗМІ. Зараз на першому місці за кількістю виконаних запевнень Микола Кучер – 84%. При цьому його згадали 4 597 разів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп похизувалася спортивним тілом

У Верховній Раді працюють 423 депутати. Із них лише 217 депутатів брали участь бодай у половині голосувань. Лідером за кількістю голосувань є Іван Спориш із БПП, який брав участь у 99% голосувань. Натомість у парламенті є кілька десятків політиків, які не голосують майже ніколи.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали найбільш медійних нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі