середа, 30 червня 2021 20:12

Зеленського жорстко зобразили на карикатурах з окупантом Кіркоровим

Президента Володимира Зеленського зобразили на карикатурах з російським окупантом Філіпом Кіркоровим.

Малюнки опублікував у Facebook художник Максим Паленко.

Автор: Facebook.com/max.palenko
 

"Чужий!", - коментує письменник Олександр Ірванець.

На іншій карикатурі - "Алладін Олександрович" з відкритою пляшкою, із якої вилазить Кіркоров. Поруч пляшки з написами "Газманов", "Любэ", "Михалков", "Охлоб".

Автор: Facebook.com/max.palenko
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркорову й Басті дозволив виступати в Україні Зеленський - експерт

Минулого тижня Міністерство культури та інформаційної політики повідомило, що виключило Кіркорова зі списку осіб, що загрожують національній безпеці України. Це зробили на звернення СБУ.

Філіп Кіркоров відвідував окупований Росією Крим, виступав на півострові. Він підтримує окупацію Криму. У 2017 році отримав орден від президента країни-агресора РФ Володимира Путіна. Тоді Кіркоров казав Путіну: "наш Крим".

Весною цього року Кіркоров виступав на концерті в Москві з нагоди семиріччя окупації Криму. Цього року Литва на п'ять років заборонила йому в'їзд за гастролі на окупованому півострові.

Попри суспільний розголос громадянин Російської Федерації Василь Вакуленко (репер зі сценічним ім'ям Баста) виступив у Києві.

Баста теж виступав в окупованому Криму. У 2015 році він знімався в окупованому Севастополі у фільмі. Був одягнутий в російську військову форму.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського жорстко зобразили на карикатурах з окупантом Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі