понеділок, 27 березня 2023 16:46

Зеленський зібрав нараду з військовими і правоохоронцями

Зеленський зібрав нараду з військовими і правоохоронцями
Президент Володимир Зеленський провів нараду з керівництвом Запорізької області. Фото: president.gov.ua

Президент Володмир Зеленський провів нараду з військовим командуванням і керівниками правоохоронних органів у Запорізькій області.

Про це глава держави повідомив у понеділок.

"Нарада щодо ситуації на Запоріжжі: оперативна обстановка, готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань за призначенням, соціально-економічна ситуація в регіоні, забезпечення потреб внутрішніх переселенців", – розповів президент.

Зеленський заслухав інформацію від обласного керівництва СБУ і Національної поліції.

"Працюємо і тримаємо під контролем усі важливі питання", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр прийшов у посольство США

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко поінформував президента про соціально-економічну ситуацію в регіоні і забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, повідомив сайт глави держави.

Командувач ОУВ "Запоріжжя", генерал-майор Сергій Літвінов доповів про оперативну обстановку й готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань.

У понеділок президент приїхав у Запорізьку область. Зеленський вручив нагороди військовим.

Минулого тижня президент побував з робочою поїздкою у Херсонській області. Також Зеленський відвідав Донеччину. Зустрівся із військовими, вручив нагороди.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав нараду з військовими і правоохоронцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі