понеділок, 22 серпня 2022 21:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зібрав Буданова і Залужного

Зеленський зібрав Буданова і Залужного
Президент Володимир Зеленський і головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний у Верховній Раді, липень. Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський провів велику нараду з керівництвом Збройних сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони, МВС.

На нараді йшлося про безпекову ситуацію у зв'язку із Днем Незалежності. Про це президент сказав у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

На нараді були головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, начальник ГУР Кирило Буданов, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Були Залужний, Монастирський, Данілов, Буданов та інші. Ключові питання – це, звичайно сиутація на передовій, безпекова ситуація у містах, а також конкретні заходи безпеки у зв'язку з днями і важливими політичними подіями і важливими політичними подіями цього тижня – зустрічами, переговорами", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний обговорив війну з американськими генералами Міллі й Каволі

Президент сказав про повну готовність до проведення другого саміту "Кримська платформа".

"Цьогоріч саміт буде ще сильніший, ніж минулого року. І складом учасників і тематикою обговорень. Ми значно розширюємо формат, завтра озвучимо всі деталі", – заявив президент.

ГУР закликало українців бути особливо обережними 24 серпня через загрозу ракетних ударів і провокацій з боку Росії. Повітряна тривога – серйозний сигнал, всі на нього мають зважати, заявила розвідка.

У Києві на День Незалежності заборонили проведення будь-яких масових заходів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав Буданова і Залужного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі