четвер, 07 лютого 2019 15:43

Зеленський відповів на "іграшку" Коломойського

Зеленський відповів на "іграшку" Коломойського
Всі великі підприємства належать олігархам, каже комік Володимир Зеленський.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не залежить від олігарха Ігоря Коломойського. Про це він сказав в інтерв'ю "BBC News Україна".

Так шоумен прокоментував, що його гумористичне шоу і президентську кампанію в форматі реаліті-ТВ показує телеканал, що належить мільярдерові.

"Я ніяка не іграшка в руках Коломойського, і я не був би іграшкою, правду кажучи, в руках жодного з цих людей", - сказав комік.

"Всі канали належать олігархам, всі великі підприємства належать цим групам. Виходить, що всі 40 млн людей в Україні, які там працюють, без принципів?", - продовжив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їхали з глузду? - як Зеленський називав тих, хто готовий за нього голосувати

За результатами опитування групи "Рейтинг", Володимир Зеленський вперше очолив рейтинг кандидатів у президенти. Його готові підтримати 19%. Юлію Тимошенко - 18,2%, Петра Порошенка - 15,1%.

30 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Зеленського кандидатом у президенти. Вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відповів на "іграшку" Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі